ERP-software voor service- en installatiebedrijven

Slimme Cloud-ERP software gemaakt voor installatiebedrijven van iedere bedrijfsomvang.

Projectgestuurde ERP-sofware voor installateurs

De installatiebranche is een specifieke tak van sport. Met het inplannen van de buitendienst en resources, het doen van periodiek onderhoud en het beheren complexe onderhoudscontracten is het essentieel overzicht te behouden op al uw installatie processen. Inventive heeft door ervaring in de installatiebranche een ERP-systeem ontwikkeld voor service- en installatiebedrijven waarin u deze processen vanuit één geïntegreerd in systeem beheert.

Optimale samenwerking tussen interne én externe teams

Uw klanten hebben niet alleen hoge verwachtingen van de producten of diensten die uw bedrijf levert: ze hebben net zo hoge verwachtingen van de installatie, service of garantiewerkzaamheden. Met onze ERP-software voor installatiebedrijven bent u in staat om de kwaliteit van uw buitendienst te optimaliseren en daarmee te voldoen aan de verwachtingen van uw klanten.

Plan een kennismaking in

Cloud-based werken

Door verschillende cloud-based tools zoals onze slimme routeplanning, het digitaal archief en de Mobiele Service App, zorgt u voor een vlekkeloze samenwerking tussen uw installateurs en de mensen op kantoor. Met onze Cloud ERP-software staan uw medewerkers altijd en overal met elkaar in contact en voorkomt u fouten. Geen papieren werkbonnen meer en geen dubbele invoer: digitaliseer al uw installatie-, onderhoud- en serviceprocessen met onze Cloud ERP-software.

Handige tools voor uw buitendienst

Ook in de installatiebranche zijn er verschillende technische innovaties te gebruiken om uw ERP-systeem nog efficiënter in te richten. Éen van deze tools is onze Slimme routeplanning, waarmee u uw buitendienst automatisch en efficient inplant. Zo reduceert u eenvoudig de benzinekosten en verhoogd u de werkcapaciteit van uw buitendienst. Wij vertellen u graag meer over onze andere tools.

Meer weten over onze tools? Neem contact op

Slimme modules en tools voor service- en installatiebedrijven

Mobiele service app

Stuur uw buitendienst op pad met een overzicht van werkzaamheden, routeplanning, klant-, object- en locatie informatie. Altijd en overal te gebruiken op een tablet of mobiel. Lees meer over onze Lees meer

Contract management

Leg service schema's en garantie afspraken vast, zodat u uw klanten een persoonlijk bericht bericht kan sturen. Beheer daarnaast uw SLA's en zorg voor een duidelijke facturatie op basis van de gemaakte contractafspraken. Lees meer over Lees meer

Digitaal archief

Sla multimedia bestanden op in het Digitaal archief. Naast de foto's die u op locatie maakt, kan u ook documenten in het digitaal archief plaatsen. U vindt deze documenten eenvoudig terug onder uw relatie en/of project. Lees meer over het Lees meer

Digitale resourceplanning

Maak gebruik van een digitaal planboard om uw buitendienst en eventuele resources in te plannen. Door drag en drop verplaatst u dit gemakkelijk en houdt u flexibiliteit bij het inplannen. Lees meer

Uren- en materiaalregistratie

Registreer direct de uren en materialen die op locatie worden gemaakt en ken deze toe aan uw project. Alle uren worden direct geboekt in het geïntegreerde Inventive Financials.

Slimme routeplanning

Onze slimme routeplanning plant de rijroutes van uw buitendienst zo efficient mogelijk in. Verlaag direct de benzinekosten en verhoog de werkcapaciteit. Lees meer

Referenties binnen de installatiebranche

Vebo Liftsupport

Het moderniseren, onderhouden en repareren van liften behoort tot de dagelijkse werkzaamheden van Vebo Liftsupport. Met een 24/7 storingsdienst en een team van eigen vakbekwame monteurs heeft Vebo meer dan 600 liften in beheer.

Gerretsen Wijhe

Gerretsen Wijhe is een totaalleverancier van kwalitatieve machines, installaties & diensten en heeft zich ontwikkeld als gerenommeerd leverancier van, bewerkingsmachines voor hout en kunststof, afzuiginstallaties en verbrandingsinstallaties.

Benieuwd naar een case study van een van onze service- en installatiebedrijven? Laat uw gegevens achter en ontvang het bestand per mail.

Whitepaper download

Meer weten?

Bel of mail mij voor een introductiegesprek. Ik vertel u graag meer over wat wij hebben gedaan voor andere service- en installatiebedrijven.

Michael van Berckel(070) 336 80 80michael.van.berckel@inventive.nl

Liever een (online) demo?

Vraag een demo aan