Contact us

Roadmap Inventive voor Single-User gebruikers

De digitale wereld om ons heen verandert steeds sneller en ingrijpender. Het tempo van updates van Windows en Apple programmatuur neemt toe, zo ook het aantal updates van apps voor Android en iOS devices. Daarnaast groeit de Inventive programmatuur met nieuwe functionaliteiten, zoals de mogelijkheid om Inventive functionaliteit via de browser te gaan gebruiken en via apps op uw smartphone of tablet. Echter worden hierdoor steeds zwaardere eisen aan de desbetreffende apparaten gesteld.

Onze verwachting is dat bovengenoemde trend in de toekomst doorzet en daarmee extra investeringen in tijd en geld vereist. Om de volledige Inventive functionaliteiten ook voor onze single-user gebruikers toegankelijk te laten blijven, hebben wij om bovenstaande redenen besloten om in de toekomst geen nieuwe single-user applicaties meer aan te bieden die u kunt installeren op uw computer. Het alternatief dat wij u aanbieden is Inventive Online. 

Met Inventive Online bent u altijd up-to-date met de laatste versie en kunt u overal bij uw bedrijfsgegevens wanneer er een internetverbinding voorhanden is. Met Inventive Online bent u dus verzekerd dat uw informatiesysteem voldoet aan de nieuwste wet- en regelgeving en geschikt is voor het nieuwste OS op uw computer. 

Wanneer u de stapt maakt naar Inventive Online heeft u via de 'Inventive Desktop App' beschikking over alle functionaliteit die u op dit moment ook heeft. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om Inventive Online via de browser te gaan gebruiken en/of via de 'Inventive Mobile Apps' op uw smartphone of tablet. Hiermee krijgt u direct toegang tot al uw data. Inventive Online biedt u een aantal voordelen ten opzichte van de huidige versie die nu bij u staat:

  • Uw volledige Inventive software wordt gehost;
  • Eén partner die verantwoordelijk is voor de hosting en de applicatie;
  • U bepaalt waar en wanneer u werkt, uw systeem is 24/7 bereikbaar;
  • Geen toekomstige migratiekosten meer, uw systeem is altijd up-to-date;
  • Periodieke versie updates met release notes van uitbreidingen en aanpassingen;
  • Inventive maakt dagelijks een back-up van uw data;
  • Onderhoudskosten zitten verwerk in de tarieven;
  • Per maand gebruikers en modules bijschalen;
  • Vertrouwde Inventive Desktop App, maar u kunt ook werken met de Inventive Web App en met de Inventive Mobile App voor iOS en/of Android smartphones.

Single Users gebruiker met een geldig onderhoudscontract doen wij hierbij een speciale aanbieding. Wanneer u voor 1 oktober 2017 opdracht geeft om over te stappen naar Inventive Online zullen wij geen migratie- en conversiekosten (à € 480,-) in rekening brengen. Hiermee blijft al uw informatie behouden.Vervolgens wordt uw huidige onderhoudscontract omgezet naar een periodiek gebruiksrecht van € 35,- per gebruiker per maand en wordt jaarlijks in rekening gebracht. Hierdoor kunt u gebruik maken van alle bovengenoemde voordelen en online-diensten.

Wij vertrouwen u hiermee een mooi aanbod te doen om uw informatiesysteem weer toekomstbestendig te maken. Indien u hiervan gebruik wilt maken of andere vragen heeft, kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Joey Kroon | Sales Consultant | Joey.Kroon@inventive.nl