Versiebeleid & release notes


Inventive is voortdurend bezig met het verbeteren en uitbreiden van haar programmatuur, zodat het informatiesysteem optimaal binnen uw organisatie kan presteren. Inventive Software houdt de ontwikkelingen in de markt op het gebied van hard- en software nauwlettend in de gaten. Besturingssystemen van nieuwe werkstations en software van derden wordt namelijk regelmatig verbeterd en aangepast. Daarnaast eist de wetgever met enige regelmaat wijzigingen in bedrijfsrapportages. 

Om mee te gaan met deze nieuwe ontwikkelingen brengt Inventive Software op frequente basis verbeterde versies uit. Tevens wordt er voortdurend nieuwe functionaliteit ontwikkeld waaruit klanten vervolgens een keuze kunnen maken.

De Inventive Release Notes tonen u alle informatie omtrent verbeteringen en toevoegingen in de Inventive software. Deze pagina's bevatten alle Release Notes in de laatste versie van de Inventive Software. Hierbij kan het gaan om nieuwe features en opgeloste bugs in de software.

Gebruikers van de Inventive programmatuur kunnen ook meedenken over verbeteringen en nieuwe functionaliteit. Door middel van het Ticketsysteem kunnen gebruikers opmerkingen over de in gebruik zijnde software, sturen aan Inventive Software. De afwikkeling van uw opmerkingen hangt af van de urgentie van uw melding. Bij sommige meldingen wordt onmiddellijk gereageerd terwijl andere meldingen, bijv. verzoeken om verbeterde of nieuwe functionaliteit, kunnen worden ingepland voor een volgende versie van het pakket. Klanten kunnen de afhandeling van hun meldingen volgen in ons ticketsysteem. Lees verder op onze 'versie & distributiebeleid' pagina...

Binnen Inventive is de afdeling Product Development verantwoordelijk voor het testen, documenteren en vrijgegeven van een 'stabiele versie'. Product Development streeft ernaar om 4 stabiele versies per jaar uit te brengen. Hierbij zijn voor sommige releases al toekomstige wijzigingen bekend. Deze zijn opgenomen in het onderstaande 'release schema'.

Stabiele versies beschikken over een 'build nummer' waaronder alle testen, rapporten en documentatie worden geregistreerd. Wanneer een gebruiker over een nieuwe 'stabiele versie' beschikt, zal het systeem bij de eerste keer opstarten melden wat de wijzigingen en uitbreidingen zijn binnen deze desbetreffende versie.