Inventive ERP Software is sinds 1987 actief in de ERP branche en was in Nederland het eerste ERP systeem voor Apple computers en het eerste ERP systeem wat de grafische user-interface van Windows ondersteunde. Wij bieden u meer dan 1.300 geïntegreerde ERP-functies die beschikbaar zijn op Windows en Apple computers, de Cloud en apps voor smartphones of tablets. Wij hebben onze USP's kort en bondig voor u op een rij gezet:


ÉÉN AANSPREEKPUNT

Inventive ERP Software biedt u één aanspreekpunt voor uw ERP oplossing. U doet direct zaken met de producent en dat is voorwaarde voor maximale efficiency bij de implementatie van uw ERP oplossing! Dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Onze dienstverlening omvat alle fasen van de automatisering van uw bedrijfsprocessen.

ÉÉN WAARHEID

De Single Source of Truth is het uitgangspunt voor ieders handelen op operationeel, tactisch én strategisch niveau. De Single Source of Truth is vereist om één business value te creëren. En één business value betekent één definitie met één waarde. Zo begrijpt iedereen van elkaar wat hij of zij bedoelt en wordt integraal management mogelijk.

ORGANISATIES ZIJN UNIEK

Wij begrijpen het unieke DNA onze relaties, het DNA waardoor zij succesvol zijn. Onze relaties zien dat de ERP oplossing hun unieke DNA en onderscheidend vermogen versterkt. Wij ondersteunen de samenwerking binnen en tussen organisaties door de verzameling van kennis te faciliteren, te structureren en te rapporteren. 

ALL-INCLUSIVE ERP OPLOSSING

Inventive ERP Software biedt een all-inclusive ERP oplossing die beschikbaar is op uw eigen server en netwerk (On-Premise) of in de Cloud (Inventive Online) waardoor u 24 uur per dag en 7 dagen per week overal ter wereld de beschikking heeft over uw ERP-oplossing. Naast ERP via de webbrowser biedt Inventive u tevens een App voor uw smartphone of tablet. Zowel de iOS als Android app zijn te downloaden voor demonstratie doeleinden.

STANDAARD SOFTWARE

Wij onderscheiden ons van onze concurrentie door uiterst snel, in combinatie met het standaard software, maatwerkaanpassingen door te voeren. Inventive ERP Software heeft daarom het Inventive DNA model ontwikkeld voor het activeren en deactiveren van functionaliteit, zodat de dienstverlening van Inventive ERP Software – in tegenstelling tot separaat maatwerk – schaalbaar is voor onze gebruikers.

MANY APPS IN, ONE REPORT OUT

Niet het ontwikkelen van applicaties en tools, maar het integreren hiervan in het bedrijf bepaalt het succes van organisaties. De samenwerking tussen alle partijen vraagt om het verzamelen, structureren en rapporteren van data in een begrijpelijk en deelbaar format. Met zoveel partijen en nog veel meer data is het noodzakelijk om goed te kunnen communiceren en te kunnen vertrouwen op één bron. Inventive biedt u deze Single Source of Truth.

 

WIJ BIEDEN U DE VOLGENDE FUNCTIONALITEIT

Het Inventive ERP-platform kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide mogelijkheden, aansluiting op technische wereldstandaards en een open communicatie met systemen van derden. Inventive biedt hiermee een all-inclusive ERP-oplossing waardoor u 24 uur per dag en 7 dagen per week overal ter wereld de beschikking heeft over uw ERP-oplossing. Onderstaand is een read-only administratie van de Inventive ERP Software. Wilt u de Inventive ERP Software tijdelijk kosteloos uitproberen? Neem dan contact op met ons salesteam en vraag een evaluatielicentie aan. Dit kan middels email of telefonisch via 070-3368080. EEN APP VOOR ZOWEL IOS ALS ANDROID

Naast het Web ERP via de browser biedt Inventive u tevens een App die meer dan 1.300 ERP functies bevat. De Inventive App maakt gebruikt van hetzelfde web framework als die het Web ERP aanspreekt. Er bestaat hierdoor maar één business logica die zowel gebruikt wordt voor het web-server model als voor de App's. Zowel de iOS als Android app zijn te downloaden voor demonstratie doeleinden. PRIJSLIJST

Inventive kan zowel Online als in de cloud worden toegepast en kent hierbij twee licentiemodellen. Voor relaties die vaste kosten per maand prefereren of relaties die alleen betalen wanneer zij het Inventive ERP platform gebruiken, voor beide partijen heeft Inventive de gewenste licentievorm. Voor beide licentiemodellen geldt dat het dezelfde Inventive programmatuur betreft. Er is dus geen verschil in functionaliteit, alleen een verschil in betaalmodel!