Contact us

Online ERP Platform


Het Inventive Onlien ERP Platform is het resultaat van meer dan 30 jaar hard, consistent en inventief werken. Gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide mogelijkheden, aansluiting op technische wereldstandaards en open communicatie met systemen buiten Inventive hebben altijd voorop gestaan bij de ontwikkeling van de software. Met Inventive Online kiest u ervoor om uw ERP oplossing onder te brengen in ons data-center. Hierdoor hoeft u het Inventive ERP Platform niet lokaal te installeren en hoeft u geen investeringen te doen in servers of systeembeheerders.

Het succesvol implementeren van een ERP-oplossing valt en staat met de juiste partner met een standaard ERP-systeem die zich aan kan passen aan uw organisatie. Inventive ERP Software bewijst sinds 1987 deze partner te zijn en door naar onze gebruikers te luisteren is Inventive Online ontstaan. In Inventive worden uw administratieve en bedrijfsprocessen optimaal en tot in de kleinste details geïntegreerd. Inmiddels biedt het ERP-platform 1.300 geïntegreerde ERP-functies die allen beschikbaar zijn op Windows, Apple, de Cloud en apps voor smartphones of tablets. De Apps zijn zowel beschikbaar voor iOS als Android en zijn tevens te downloaden voor demonstratiedoeleinden. Voordelen Online ERP Platform

ERP in de cloud

Met Inventive Online hoeft u zich niet bezig te houden met systeem- en applicatiebeheer, maar kunt u zich bezighouden met zaken waar u goed in bent. U bepaalt waar en wanneer u werkt, wij zorgen dat uw systeem altijd bereikbaar, up-to-date is en maken dagelijks een back-up van uw data.

Pay-Per-Use 

Bij partnership hoort een eerlijk licentie model. Inventive ERP Software biedt het enige eerlijke licentie model, Pay-Per-Use. Alleen betalen voor de functionaliteit die daadwerkelijk wordt verbruikt. Eén all-in fee per gebruiker, licentie, onderhouds- en hostingkosten zijn verwerkt in één bedrag;

Veilig

Inventive maakt gebruik van hoogwaardige apparatuur en diensten om het systeem zo betrouwbaar en veilig mogelijk te houden. Geen migratiekosten meer op locatie, uw systeem is altijd up-to-date. Inventive maakt dagelijks een back-up van uw data en stelt deze veilig. U kunt deze ook zelf downloaden om binnen uw eigen backup procedures op te nemen.


Rolverdeling


Inventive investeert continu in een professioneel serverpark, waarmee u toegang heeft tot uw eigen Inventive ERP Platform via het internet. Concreet nemen wij de 'techniek' voor u uithanden en dat betekent ook een andere rolverdeling binnen onze samenwerking.

Topic 

Wat doet u ?

Wat doen wij ?

Infrastructuur
 • U dient zorg te dragen voor lokale desktopcomputers, tablets, smartphones en randapparatuur en toegang tot het internet.
 • Wij investeren in het serverpark en toegang tot het Inventive ERP platform via het internet.
Onderhoud
 • U dient zorg te dragen voor het onderhoud van lokale desktopcomputers, tablets, smartphones en rand apparatuur.
 • Onderhoud m.b.t. het operating systeem
 • Onderhoud m.b.t. de database programmatuur
 • Onderhoud m.b.t. de Inventive programmatuur
Operationeel beheer
 • Toekennen van gebruikersrechten en voorkeuren binnen de Inventive programmatuur
 • Het onderhouden van een juiste inrichting ten opzichte van uw huidige bedrijfsprocessen. Onze consultants van de servicedesk kunnen u hierbij van dienst zijn.
 • Het aanmaken en deactiveren van gebruikers.

 • Het resetten van wachtwoorden of deblokkeren van gebruikersaccounts.

 • Veilige en betrouwbare back-up procedures

 • Het oplossen van storingen, die het juist functioneren van de geleverde cloud producten verhinderen.

Servicedesk

 

 • Onze consultants van de servicedesk zijn tijdens kantooruren bereikbaar voor het beantwoorden van uw eerstelijns vragen over de werking van de programmatuur.
 • De tijd die u in gesprek bent met de consultants van de servicedesk wordt maandelijks in rekening gebracht tegen het consultancy-tarief. De werkzaamheden en het verloop daarvan worden vastgelegd in ‘tickets’. Als relatie van Inventive kunt u altijd uw eigen tickets invoeren en raadplegen in het ticketsysteem van Inventive Software.


Online Demonstratie Inventive ERP platform


Het Inventive ERP-platform kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide mogelijkheden, aansluiting op technische wereldstandaards en een open communicatie met systemen van derden. Inventive biedt hiermee een all-inclusive ERP-oplossing die beschikbaar is op uw eigen server en netwerk of in de Cloud (Inventive Online) waardoor u 24 uur per dag en 7 dagen per week overal ter wereld de beschikking heeft over uw ERP-oplossing.

Het Inventive ERP Platform beschikt over meer dan 1.300 functies verdeeld over 10 deelsystemen. Inventive heeft ervoor gekozen om haar ERP-platform, dat sinds 1987 is ontwikkeld en steeds verder is uitgebouwd, niet opnieuw te ontwikkelen voor het web. Dit zou namelijk betekenen dat er 'twee' omgevingen met ieder een eigen business logica ontstaan, waardoor het risico van onderlinge afwijkingen wordt geïntroduceerd met alle gevolgen van dien.

Door in het hart van het ERP-platform een webserver te integreren, worden de vertrouwde functionaliteiten zonder deze risico's via het web beschikbaar gesteld. Hiermee kan alle business logica in het ERP-platform worden aangeroepen en heeft de webserver alleen een rol in de grafische user interface (GUI). Alle processen worden uitgevoerd door de bestaande business logica.

Een app voor zowel iOS als Android 


Naast het Web ERP via de browser biedt Inventive u tevens een App die meer dan 1.300 ERP functies bevat. De Inventive App maakt gebruikt van hetzelfde web framework als die het Web ERP aanspreekt. Er bestaat hierdoor maar één business logica die zowel gebruikt wordt voor het web-server model als voor de App's. Zowel de iOS als Android app zijn te downloaden voor demonstratie doeleinden.