Inventive is een toonaangevend ERP softwarebedrijf met diepgaande kennis van en uitgebreide ervaring met verschillende softwareoplossingen voor projectgestuurde organisaties.

Inventive ERP Software is sinds 1987 actief in de ERP branche en was in Nederland het eerste ERP systeem voor Apple computers en het eerste ERP systeem wat de grafische user-interface van Windows ondersteunde. Nu bieden wij u meer dan 1.300 geïntegreerde ERP-functies die beschikbaar zijn op Windows en Apple computers, in de Cloud en apps voor smartphones of tablets. 

Inventive Online kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide mogelijkheden, aansluiting op technische wereldstandaards en een open communicatie met systemen van derden. Inventive biedt hiermee een all-inclusive Online ERP-oplossing waardoor u 24 uur per dag en 7 dagen per week overal ter wereld de beschikking heeft over uw ERP-oplossing.

MODULAIR OPGEBOUWD EN VOLLEDIG GEÏNTEGREERD

De financiële administratie is het hart van het Inventive ERP systeem. Van alle financiële transacties in de diverse deelsystemen ontstaat een onverdichte journaalpost. Doordat Inventive Online de boekingen niet verdicht, kan er op alle dimensies financieel worden gerapporteerd. Inventive Online beschikt over een journaal/grootboek waar meer dan 60 dimensies in worden vastgelegd. Van rekeningnummer, debet, credit en kostenplaatsen/drager, tot factuurnummer, artikelcode, relatiecode, uurcode en projectcode en meer. Hiermee vormt de financiële administratie de Single Source of Truth voor alle financiële rapportages in uw organisatie. Één definitie met één waarde, zo wordt integraal management mogelijk. Inventive kent de volgende modules:

FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Dit deelsysteem is het hart van het ERP-systeem. Financiële transacties binnen alle bedrijfsprocessen worden automatisch vastgelegd in het grootboek. Vanzelfsprekend heeft u in Inventive de beschikking over standaard financiële overzichten en uitgebreide financiële analyses. Hierdoor bent u direct op de hoogte van de financiële ontwikkelingen.

Door te werken met het deelsysteem Financiële administratie tilt u de financiële administratie naar een hoger niveau, waardoor u beter inzicht heeft in de financiële prestaties van de onderneming! 

Meer informatie

RELATIEBEHEER & CRM

Relatiebeheer is meer dan het bijhouden van adresgegevens van klanten en leveranciers. Relaties vormen de kern in een goed informatiesysteem.

Voor uw bedrijfsvoering is het essentieel om alles te weten over uw relaties. Dat kan met ons ERP-pakket, waarin gegevens snel en eenvoudig kunnen worden ingevoerd en gemakkelijk 'veredeld' kunnen worden gepresenteerd. 

Met het deelsysteem Relatiebeheer & CRM kunt u klantgericht werken waardoor u de kwaliteit van uw dienstverlening kunt verhogen.

Meer informatie

PROJECTEN & UREN

Bij complexe en grote projecten zijn klanten kritischer op het resultaat. Uw klant verwacht een goede oplevering van het project binnen het gestelde financiële kader. Het is dan ook van belang dat alle projectinformatie wordt vastgelegd in een centraal systeem, zodat u altijd de meest actuele projectgegevens bij de hand heeft.

Het deelsysteem Projecten & Uren van Inventive helpt u hierbij. Binnen het Inventive pakket fungeert de projectadministratie als een 'kapstok' waaraan u uw inkopen, verkopen, uren en overige gegevens kunt koppelen.

Meer informatie


HANDEL & DIENSTVERLENING

Handelsondernemingen en dienstverlenende organisaties zijn sterk afhankelijk van het optimaal functioneren van logistieke processen. Ons ERP-pakket is hiervoor uitermate geschikt. Doordat uw dienstverlening verbetert, kunt u uw verkoop omhoog stuwen. Uw medewerkers kunnen direct zien welke goederen en diensten er moeten worden geleverd, ingekocht en wat bijvoorbeeld de voorraadpositie is. 

Door gebruik te maken van het deelsysteem Handel & Dienstverlening kunnen zowel ondernemers in de 'klassieke' handel als dienstverleners, hun slagkracht verbeteren.

Meer informatie

PRODUCTIE & PLANNING

Heeft uw organisatie te maken met complexe planningsstructuren van mensen en middelen? Door een goede productieplanning op te zetten, kunt u de kosten laag en de klanttevredenheid hoog houden. Voor een goede planning heeft u echter altijd de meest actuele informatie nodig. Deze informatie moet snel worden verzameld, zodat u deze kunt analyseren aan de hand van betrouwbare overzichten. 

Door gebruik te maken van de rapportage mogelijkheden in Inventive kunt u uw onderneming beter sturen en uw projecten op korte en lange termijn efficiënter plannen. Meer informatie

SERVICE & ONDERHOUD

's Morgens gaan uw onderhoudsmonteurs op pad voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden of voor het leveren van een nieuwe installatie. Voor de snelheid van het verwerken van de bestede uren en het leveren van onderdelen en materialen, is het van belang dat uw ERP-systeem benaderbaar is voor medewerkers onderweg en op locatie van uw klanten. 

Hierdoor kunt u de productiviteit en efficiency van uw servicemonteurs verhogen en kunnen u en uw medewerkers altijd via internet beschikken over de meest actuele gegevens uit uw ERP-systeem.

Meer informatie


PERSONEELSBEHEER

Als ondernemer bent u veel tijd kwijt aan het vastleggen van uw personeelsadministratie, zoals die door de overheid wordt voorgeschreven. Het kan veel tijd kosten om gegevens op te zoeken als deze niet zijn geautomatiseerd. Door deze 'administratieve last' komt u niet toe aan de belangrijkere kanten van het personeelswerk.

Meer informatie

RAPPORTAGE & BEHEER

Naast de standaard rapportages zijn er in Inventive veel mogelijkheden om rapportering op beeldschermen en lijsten naar uw inzicht in te richten. Door middel van de krachtige Inventive Tools kunt u bestaande overzichten zelf aanpassen en van de door u geselecteerde gegevens uit uw database, compleet nieuwe overzichten maken.

Meer informatie