Versies vergeleken

Uitleg

  • Deze regel is toegevoegd.
  • Deze regel is verwijderd.
  • Opmaak is veranderd.

Ivsiframewfixedaspect
URLhttps://player.vimeo.com/video/218751468

Wat vinden wij belangrijk


Inventive is het ERP platform voor het Nederlands bedrijfsleven. Wij begrijpen het unieke DNA van de strategie en organisatie van onze relaties, het DNA waardoor zij succesvol zijn. Onze relaties zien dat de ERP oplossing hun unieke DNA en onderscheidend vermogen versterkt.

Wij ondersteunen de samenwerking binnen en tussen organisaties door de verzameling van kennis te faciliteren, te structureren en te rapporteren. Wij bieden de garantie op één werkelijkheid, door eenduidige, geborgde en deelbare rapportages, toepasbaar in iedere unieke omgeving. Wij creëren waarde en succes door ieder te laten werken hoe hij wil, met de juiste combinaties en te rapporteren zoals het moet.

Wij onderscheiden ons daarmee van onze concurrentie door uiterst snel, in combinatie met het standaardpakket, maatwerkprogrammatuur te ontwikkelen, die aansluit op de vereisten van onze klanten. Inventive heeft daarom het Inventive DNA model ontwikkeld voor het activeren en deactiveren van applicaties zodat de dienstverlening van Inventive – in tegenstelling tot separaat maatwerk – schaalbaar is voor onze klanten.


Onze uitgangspunten


De Single Source of Truth is het uitgangspunt voor ieders handelen op operationeel, tactisch én strategisch niveau. De Single Source of Truth is vereist om één business value te creëren. En één business value betekent één definitie met één waarde. Zo begrijpt iedereen van elkaar wat hij of zij bedoelt en wordt integraal management mogelijk. Het Inventive ERP platform biedt die Single Source of Truth.

Many apps in, one report out. Niet het ontwikkelen van applicaties en tools, maar het integreren hiervan in het bedrijf bepaalt het succes van organisaties. De samenwerking tussen alle partijen vraagt om het verzamelen, structureren en rapporteren van data in een begrijpelijk en deelbaar format. Met zoveel partijen en nog veel meer data is het noodzakelijk om goed te kunnen communiceren en te kunnen vertrouwen op één bron.


Meer informatie over onze producten en diensten


Inventive biedt u één aanspreekpunt voor uw ERP oplossing. U doet direct zaken met de producent en dat is voorwaarde voor maximale efficiency bij de implementatie van uw ERP oplossing! Dienstverlening staat dan ook in hoog vaandel bij Inventive Software. Om aan onze relaties een optimale dienstverlening te kunnen bieden, heeft Inventive Software een groot aantal diensten ontwikkeld waarvan u gebruik kunt maken. Onze dienstverlening omvat alle fasen van de automatisering van uw bedrijfsprocessen.

UI Children
columns3
displayblock
sorttitle
 

 'Read Only' Demonstratie


Het Inventive ERP-platform kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide mogelijkheden, aansluiting op technische wereldstandaards en een open communicatie met systemen van derden. Inventive biedt hiermee een all-inclusive ERP-oplossing waardoor u 24 uur per dag en 7 dagen per week overal ter wereld de beschikking heeft over uw ERP-oplossing.

De onderstaande demonstratie administratie is een 'read only' administratie waarin u geen informatie kunt toevoegen of wijzigen. Wenst u meer informatie m.b.t. Inventive Online? Neem dat contact op met onze sales afdeling. Dit kan middels de "Contact met Inventive!" functionaliteit of telefonisch via 070-3368080.


Webaccess
MenuID0
Demotrue


Een app voor zowel iOS als Android

Naast het Web ERP via de browser biedt Inventive u tevens een App die meer dan 1.300 ERP functies bevat. De Inventive App maakt gebruikt van hetzelfde web framework als die het Web ERP aanspreekt. Er bestaat hierdoor maar één business logica die zowel gebruikt wordt voor het web-server model als voor de App's. Zowel de iOS als Android app zijn te downloaden voor demonstratie doeleinden. 


Viewtracker
hidetrue