Happy New Year !

Geachte bezoeker,

Het jaar 2018 is om meerdere redenen een bijzonder jaar voor Inventive geweest. Uiteraard eerst ons 30 jarig jubileum, hetgeen in onze snelle branche niet vanzelfsprekend is. Daarnaast onze toetreding tot de Trivest Software Group waardoor er een aanzienlijke schaalvergroting heeft plaatsgevonden van onze Inventive Online dienst.

Inventive is in 2018 wederom technologisch gegroeid. Het succes van Inventive Online heeft ook betekent meer gebruikers en dus meer data die dagelijks verwerkt dient te worden. Om die reden is Inventive Online in november 2018 verhuisd naar een groter en sneller datacentrum.

En last but not least, onze kantooruitbreiding. Inventive beschikt nu over meer vierkante meters, die ondermeer benut zijn voor uitgebreide trainingsfaciliteiten. Eind januari 2019 versturen wij de uitnodigingen voor de opening van ons nieuwe pand, waarbij wij u tevens de laatste ontwikkelingen tonen van de Inventive Online programmatuur.

Inventive wil haar relaties ook dit jaar weer bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en namens alle medewerkers van Inventive, wens ik u een gelukkig & voorspoedig 2019 !

Arno Mulder | Algemeen Directeur | Inventive ERP Software