Contact us

Projecten & Uren


Onderstaand is een demonstratie omgeving van het deelsysteem Projecten & Uren waarin u de diverse functies inhoudelijk kunt beoordelen en/of gebruiken. Dit deelsysteem is volledig geïntegreerd met de overige deelsystemen. Onder deze demonstratie, hebben wij de functionaliteit m.b.t. dit deelsysteem verder uitgewerkt.

Bij complexe en grote projecten zijn klanten kritischer op het resultaat. Uw klant verwacht een goede oplevering van het project binnen het gestelde financiële kader. Het is dan ook van belang dat alle projectinformatie wordt vastgelegd in een centraal systeem, zodat u altijd de meest actuele projectgegevens bij de hand heeft.

Het deelsysteem 'Projecten & Uren' van Inventive helpt u hierbij. Binnen het Inventive pakket fungeert de projectadministratie als een 'kapstok' waaraan u uw inkopen, verkopen, uren en overige gegevens kunt koppelen. U kunt niet alleen externe projecten aanmaken, ook voor interne doeleinden kunnen projecten worden gedefinieerd.

Voorbeelden hiervan zijn interne ontwikkelingsprojecten en andere bijzondere activiteiten, waarvan de bestede tijd wordt geregistreerd. Door gebruik te maken van dit deelsysteem kunt u meer inzicht verkrijgen in uw projecten en ervoor zorgen dat de projectresultaten verbeteren. Het deelsysteem Projecten & Uren bestaat uit hieronder vermelde modules.