Contact us

Productie & Planning


Onderstaand is een demonstratie omgeving van het deelsysteem Productie & Planning waarin u de diverse functies inhoudelijk kunt beoordelen en/of gebruiken. Dit deelsysteem is volledig geïntegreerd met de overige deelsystemen. Onder deze demonstratie, hebben wij de functionaliteit m.b.t. dit deelsysteem verder uitgewerkt.

Heeft uw organisatie te maken met complexe planningsstructuren van mensen en middelen? Door een goede productieplanning op te zetten, kunt u de kosten laag en de klanttevredenheid hoog houden. Voor een goede planning heeft u echter altijd de meest actuele informatie nodig. Deze informatie moet snel worden verzameld, zodat u deze vervolgens kunt analyseren aan de hand van betrouwbare overzichten. 

Door gebruik te maken van de rapportagemogelijkheden in Inventive kunt u uw onderneming beter sturen en uw projecten op korte en lange termijn efficiënter plannen. Het deelsysteem Productie & Planning biedt u functionaliteit om het productieproces van artikelen te ondersteunen en administratief te begeleiden. Het deelsysteem Productie & Planning bestaat uit de hier onder vermelde modules.