Contact us

Productie & Planning


Heeft uw organisatie te maken met complexe planningsstructuren van mensen en middelen? Door een goede productieplanning op te zetten, kunt u de kosten laag en de klanttevredenheid hoog houden. Voor een goede planning heeft u echter altijd de meest actuele informatie nodig. Deze informatie moet snel worden verzameld, zodat u deze vervolgens kunt analyseren aan de hand van betrouwbare overzichten. 

Door gebruik te maken van de rapportagemogelijkheden in Inventive kunt u uw onderneming beter sturen en uw projecten op korte en lange termijn efficiënter plannen. Het deelsysteem Productie & Planning biedt u functionaliteit om het productieproces van artikelen te ondersteunen en administratief te begeleiden. Het deelsysteem Productie & Planning bestaat uit de hier onder vermelde modules.

Demonstratie Productie & Planning 


Onderstaand is een demonstratie omgeving van het deelsysteem Productie & Planning waarin u de diverse functies inhoudelijk kunt beoordelen en/of gebruiken. Dit deelsysteem is volledig geïntegreerd met de overige deelsystemen. Voor een volledig beeld van alle ERP functionaliteit verwijzen wij u naar erp.inventive.nl.