Contact us

Service & Onderhoud


Onderstaand is een demonstratie omgeving van het deelsysteem Service & Onderhoud waarin u de diverse functies inhoudelijk kunt beoordelen en/of gebruiken. Dit deelsysteem is volledig geïntegreerd met de overige deelsystemen. Onder deze demonstratie, hebben wij de functionaliteit m.b.t. dit deelsysteem verder uitgewerkt.

's Morgens gaan uw onderhoudsmonteurs op pad voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden of voor het leveren van een nieuwe installatie. Voor de snelheid van het verwerken van de bestede uren en het leveren van onderdelen en materialen, is het van belang dat uw ERP-systeem benaderbaar is voor medewerkers onderweg en op locatie van uw klanten. 

 Het deelsysteem 'Service & Onderhoud' voorziet in deze behoefte. Hierdoor kunt u de productiviteit en efficiency van uw servicemonteurs verhogen en kunnen u en uw medewerkers altijd via internet beschikken over de meest actuele gegevens uit uw ERP-systeem. Het deelsysteem Service & Onderhoud bestaat uit de hier onder vermelde modules.