Contact us

Financiële administratie


Dit deelsysteem is het hart van het ERP-systeem. Financiële transacties binnen alle bedrijfsprocessen worden automatisch vastgelegd in het grootboek. Vanzelfsprekend heeft u in Inventive de beschikking over standaard financiële overzichten en uitgebreide financiële analyses. Hierdoor bent u direct op de hoogte van de financiële ontwikkelingen.

Door te werken met het deelsysteem Financiële administratie tilt u de financiële administratie naar een hoger niveau, waardoor u beter inzicht heeft in de financiële prestaties van de onderneming! Het deelsysteem Financiële administratie bestaat uit de hier onder vermelde modules. Daaronder ziet u het hoofdmenu van Inventive Web Based.

Demonstratie Financiële administratie


Onderstaand is een demonstratie omgeving van het deelsysteem financiële administratie waarin u de diverse functies inhoudelijk kunt beoordelen en/of gebruiken. Dit deelsysteem is volledig geïntegreerd met de overige deelsystemen. Voor een volledig beeld van alle ERP functionaliteit verwijzen wij u naar erp.inventive.nl.